Toen Henri al vroeg benaderd werd om kickbokstrainingen te gaan verzorgen bedankte hij vriendelijk aangezien hij dacht dat dat toch niks voor hem zou zijn. Maar toen hij kort daarna weer de vraag kreeg besloot hij het een kans te geven. Na zijn eerste les was hij meteen om, hij was verkocht aan het les geven. “Het gaf me een kick om mijn kennis te delen en over te brengen op anderen.” Aldus Henri.

Toen hij na een tijdje de mensen zowel fysiek als mentaal zag veranderen wist hij het zeker, dit was het waar hij in verder wilde. Hij besloot zich te verdiepen in opleidingen zodat hij ook mensen op andere specifieke gebieden hulp kon aanbieden. Zo heeft hij zijn fitvak A diploma als fitness instructeur op zak en het daarop volgende diploma als personal trainer. Momenteel is hij bezig de opleiding medical fitness af te ronden.

Na deze opleidingen was hij klaar om er voor te gaan, hij is voorzichtig begonnen met een aantal privé lessen en heeft na een tijd ook zijn eigen bootcamp groep op kunnen zetten. Na dit snelgroeiend succes is het nu tijd voor iets nieuws. 2015 is aangebroken en dit is het jaar waarop zijn eigen sportschool HVO-personal training geopend werd. Hier zal het voornamelijk gaan om personal training, o.a. prive kickboks/boks lessen. Maar small group trainingen en groepslessen behoren tot ons aanbod. Daarnaast zijn we in 2015 ook gestart met“GET FIT WITH HVO-groepslessen.”