Boksen Den Bosch. Bij HVO Personal training kun je terecht voor bokslessen in Den Bosch, zowel voor gevorderden als beginners. Tevens zijn er bokslessen voor de kinderen, waarin Henri van Opstal de kinderen respect, stoottechnieken en weerbaarheid aanleert. Trainer Henri van Opstal is officieel erkend bokstrainer vanuit de Nederlandse boksbond. Snelheid, conditie en kracht gebundeld in een explosieve vechtsport. The art of self defence!

Boksen is een van de oudste vechtsporten uit onze geschiedenis. Dit is een erg tactische vechtsport waarbij de coördinatie van voeten, handen en ogen en uiteraard de conditie centraal staat hier word uiteraard in onze lessen dan ook de meeste aandacht aan besteed. Deze eeuwenoude vechtsport heeft verder geen uitleg nodig. Wil je deze traditionele vechtsport ervaren kom dan snel langs voor een proefles.

HIGH SCHOOL BOXING:

High School Boxing, speciaal voor de jeugd in de leeftijdscategorie ‪van 13 t/m 16 jaar. In deze boks lessen zullen de verschillende bokstechnieken aan bod komen, deze les is, anders dan het kickboksen, mét hoofdcontact. Uiteraard wel met bescherming. Vandaar dat de leden echt pas met 12 jaar deel mogen nemen aan deze les. Tijdens deze les kunnen onze jeugd kickboksers ook terecht om hun bokstechnieken te verbeteren.

BOKSEN VOLWASSEN:

Onze volwassen boks lessen zijn vanaf 17 jaar, in deze lessen worden de verschillende stoot technieken aangeleerd bij elkaar op de handschoenen. In deze les leer je o.a. het juist uitvoeren van deze stoot, slip oefeningen en het blokken/opvangen daarvan. In deze les ligt de focus op techniek, snelheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht. Sparring zal dan ook niet standaard in deze les aan bod komen, hier hebben wij aparte trainingen, regelmatig aansluitend, voor ingepland in het rooster. Ook is er een aparte wedstrijd training voor volwassenen.

BOKSZAKTRAINING:

Tijdens onze bokszaktrainingen ga je voornamelijk het gevecht met jezelf aan. In deze les is er geen fysiek contact en worden de technieken uitsluitend op onze bokszakken gebruikt. Perfect om de stoten, en e.v.t. trappen, op een juiste manier op de bokszak aan te leren. Deze les is dan ook voor iedereen, jong/oud, man/vrouw. Een total body work-out. Je zal merken dat je conditie maar ook kracht en uithoudingsvermogen door deze les met sprongen vooruit gaat. Daarnaast is deze les ideaal voor mensen die aan hun gewicht willen werken, elke les net dat beetje extra geven, steeds meer uit jezelf willen halen en je volledig uit leven op de bokszak. Is je interesse voor deze les gewekt? Vraag dan nu een gratis proefles aan. *Bokszaktrainingen zijn er ook in ladies only vorm.

Wil jij graag boksen bij HVO in Den Bosch of heb je nog vragen? Neem dan even contact op!

Time For Action
Actueel lesrooster